Home / ŠOKANTNO / Žena pogođena U GLAVU, druga završila KRVAVA: Krem POJEFTINIO za 70 odsto, kupci SE POBILI u redu (VIDEO)

Žena pogođena U GLAVU, druga završila KRVAVA: Krem POJEFTINIO za 70 odsto, kupci SE POBILI u redu (VIDEO)

Zalihe planule za 15 minuta

Popust na krem “nutela” izazvao je nerede u jednom lancu supermarketa u Francuskoj, jer su se kupci otimali za ovu poslasticu čija je cena bila snižena za 70 odsto.

Francuski lanac supermarketa “Intermarš” snizio je cenu “nutele” sa 4,5 evra na 1,40 evra, preneo je BBC. Sve zalihe “nutele” planule su za samo 15 minuta.

Kupovina se, međutim, izmakla kontroli – kupci su počeli da se guraju, a izbila je i tuča, pa je morala da reaguje i policija. Jedan od kupaca je rekao da su se ljudi “ponašali kao životinje”.

 

– Neku ženu su vukli za kosu, jedna starija žena je pogođena kutijom u glavu, druga je završila sa krvavom rukom – rekao je kupac francuskim medijima.

I zaposleni su pokušali da razdvoje kupce, ali su ih oni odgurnuli. Slične scene prijavljene su policiji širom Francuske.

BBC navodi da se u 160 zemalja širom sveta svake godine pojede oko 365 miliona kilograma “nutele”. Proizvođač te poslastice je firma “Ferero” koja je izrazila žaljenje zbog nasilnih scena u francuskim supermarketima, ali je napomenula da je “Intermarš” samostalno odlučio da spusti cenu.

srbijadanas.com

 

loading...

Check Also

(UZNEMIRUJUĆI VIDEO) SNIMAK UŽASA U ZEMUNU: Uhapšen dvojac koji je brutalno tukao i šutirao muškarca na božićno jutro

BEOGRAD – Beogradska policija pronašla je i uhapsila dvojicu muškaraca koji  su na božićno jutro ...

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com