Home / VIJESTI / REGIJA / UBIO MAJKU FUDBALERA CRVENE ZVEZDE PA DEVOJCI POSLAO JEZIVU PORUKU: Zaklao sam babu i imam sad 20.000 dinara!

UBIO MAJKU FUDBALERA CRVENE ZVEZDE PA DEVOJCI POSLAO JEZIVU PORUKU: Zaklao sam babu i imam sad 20.000 dinara!

Srđan M. (23), koji je uhapšen zbog ubistva bake Mire Šarac (64), iskasapljenu ženu opljačkao pa pobegao u igraonicu, gde ga je pronašla policija

„Zaklao sam babu i imam sad 20.000 dinara“, napisao je moj unuk Srđan na kompjuteru u igraonici i poslao preko Fejsbuka poruku svojoj devojci. Po toj poruci ga je policija ubrzo locirala i uhapsila. Tamo je priznao da je zaklao babu, moju suprugu Miru, ali da je nameravao da ubije i mene.

 

FOTO: DRAGANA UDOVIČIĆ

Ovim rečima za Kurir počinje razgovor Božidar Šarac, suprug ubijene Mire Šarac (64), koju je u sredu po podne zaklao ćerkin sin Srđan M. (23). Stravično ubistvo dogodilo se u rumskom naselju Igralište, u stanu u kom je nesrećna žena živela sa suprugom.

Krv na tepihu

Božidar objašnjava da je iz stana izašao oko devet sati.

– Otišao sam na posao, a supruga Mira je ostala u stanu. Zvao sam je oko 12 sati, ali se nije javljala. Zvao sam kasnije na fiksni. Srđan se javio i rekao da je u prodavnici. Pitao me je kada dolazim s posla, rekao sam mu oko 16 časova. Kazao je: „Dobro, čekam te, pa da se ispričamo kada dođeš“ – objašnjava Božidar.

FOTO: DRAGANA UDOVIČIĆ

Brišući uplakane oči, dodaje da ga je Srđan zvao oko 15.40.

– Bilo mi je čudno što me opet zove. Kad sam stigao, Srđan je sedeo u fotelji. Pitao sam ga gde je Mira, rekao je da je kod komšinice i požurivao me da što pre skinem jaknu jer je toplo u sobi – priseća se detalja naš sagovornik.

Prema njegovim rečima, tada je već shvatio da se nešto desilo.

– Prvo sam primetio krv na tepihu, tražio sam je po stanu. Potom sam došao do kupatila – priča nesrećni čovek.

Prerezao joj grkljan

Pokazujući vrata od kupatila, kaže da su bila zaključana.

– Kroz staklo iznad vrata video sam Miru u lokvi krvi. Viknuo sam na njega: „Ti si ovo uradio“, zgrabio ga za ramena, ali on je tvrdio da ništa ne zna i kazao da hoće da ide. Pokušao sam da ga zadržim, ali se otrgao i pobegao – kaže naš sagovornik.

Božidar Šarac
BOŽIDAR ŠARACFOTO: DRAGANA UDOVIČIĆ

On objašnjava da su vrata od kupatila razvalili kada je stigla Hitna pomoć.

– Zaklao ju je nožem i ubo još nekoliko puta u vrat. Zašto sam se rodio kada sam ovako nešto doživeo od rođenog unuka? Kada smo izvukli telo, na dnu kade našli smo krvavi čaršav kojim ju je vukao i gomilu računa i priznanica. Verovatno je tražio novac – kaže Božidar.

Zavisnik

LEČIO SE OD NARKOMANIJE

Božidar Šarac kaže da je njegov unuk Srđan imao problema s narkoticima i da je bio na lečenju nekoliko puta.

 

– Pre šest meseci je kao uspeo da se izleči, ali eto šta se desilo. Sada čujem i da se slikao s nekim noževima i da je pisao da će postati serijski ubica. Ne znam koliko je to tačno – priča suprug ubijene žene.

 

 

(Kurir)

loading...

Check Also

ALARMANTNA SAZNANJA RUSKIH SLUŽBI: SAD se hitno spremaju za veliki rat koji će se odvijati daleko od njihovih granica

Jedna oblast u kojoj Amerika ima značajnu prednost nad bilo kojim pretpostavljenim protivnikom je logistika. ...

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com