Home / ZANIMLJIVOSTI / Sećate se klinca koji je buljio u grudi Sanje Doležal! OPET je to uradio i više nije klinac!(VIDEO)

Sećate se klinca koji je buljio u grudi Sanje Doležal! OPET je to uradio i više nije klinac!(VIDEO)

Sećate li se smešnog snimka na kojem, tad poznata hrvatska dečja zvezda, Dino Jelušić, zaviruje u dekolte hrvatske pevačice Sanje Doležal? Snimak je nasmejao ceo region, Čak ga je i čuveni glumac Čarli Šin delio na svom Tviteru, ali Sanja nije baš najbolje prihvatila šalu. Po medijima se pominjalo da je mladi, tada 12-ogodišnji pevač pokušao da se izvini putem telefona, ali da ona nije htela da čuje za to.

Ona se u međuvremenu odljutila, a Sanja i Dino odlučili su da snime novi video u kojem su ponovili čuvenu scenu od pre nekoliko godina.

Dino Jelusić je nedavno postao član američkog benda “Trans-Siberian Orchestra” i karijera mu ide dobro. Iako je bila raspoložena da se našali, ipak je, kao što vidite, hrvatska pevačica ovoga puta na susret sa Dinom došla pripremljena – zakopčana do grla, to jest u debelom džemperu, a stavila je i maramu, za svaki slučaj.

izvor: Srbijadanas.com

loading...

Check Also

Ova žena ŽIVI U JAVNOM TOALETU: Ljudi se prvo zgražavaju, a onda sledi TOTALNI ŠOK! (VIDEO)

Njen poslednji poduhvat koji obuhvata transformaciju starog i napuštenog javnog toaleta izgleda maestralno. Toalet koji se nalazi ...

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com